24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071-888 9800

Lekkage

Lekkage Leiden service staat dag en nacht voor u klaar voor alle problemen omtrent uw loodgieterswerk. Direct een loodgieter aan de lijn? Bel dan ons servicenummer 071-888 9800 voor een loodgieter bij u in de regio Leiden.

Loodgieter Leiden lekkagDirecte hulp bij lekkage

Het is van groot belang dat u direct hulp inschakelt wanneer u lekkage constateert. Lekkage is namelijk niet alleen zeer vervelend, ook brengt het veel schade met zich mee. Door de juiste apparatuur in te zetten en jarenlange vakkennis kunnen onze loodgieters de problemen op een professionele wijze opsporen. Wanneer de lekkage opgespoord is kunnen onze vakmensen ervoor zorgen dat de lekkage direct verholpen wordt. Lekkage? Wacht niet langer en voorkom schade. Neem direct contact met ons op via 071-888 9800.

Loodgieter Leiden lekkage voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor lekkages. Vaak ontstaan lekkages door achterstallig onderhoud of schade. Door regelmatig uw loodgieterswerk te laten controleren bent u er van verzekerd dat de conditie van uw leidingen, centrale verwarming en riolering optimaal blijft. Wilt u problemen voorkomen? Bel dan 071-888 9800. Onze loodgieter kan u adviseren op het gebied van voorkomen van lekkage en eventueel uw loodgieterswerk jaarlijks controleren.

Lekkage? Of wilt u problemen voorkomen? Neem dan contact op met onze loodgieter via 071-888 9800. U hoeft alleen uw postcode in te voeren. U wordt dan direct doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio Leiden.