24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071-888 9800

Riool Service

Ook wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van riolering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters helpen u met iedere klus op het gebied van riolering. Hieronder ziet u de werkzaamheden die onze vakmannen onder andere kunnen uitvoeren,

  • Verstopping ontstoppen
  • Inspectie riolering
  • Problemen voorkomen
  • Reiniging

Heeft u een loodgieter nodig voor een van deze werkzaamheden? Of voor een andere klus? Neem dan contact met ons op. U wordt direct doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio. Bel het loodgieter servicenummer via 071-888 9800. U hoeft alleen uw postcode in te voeren en u wordt direct doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio Leiden.

Verstopping riolering

Problemen met uw riolering? Vaak gaat het om een verstopping. Een verstopping in bijvoorbeeld het toilet, afvoer of de vaatwasser is zeer vervelend. Wij weten hoeveel overlast dit kan geven. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar voor het verhelpen van deze problemen. Zónder overlast uw riolering laten ontstoppen? Laat de verstopping snel ontstoppen en bel 071-888 9800 voor een loodgieter bij u in de regio Leiden.

Loodgieter Leiden onspectie en preventie Riool service

Terugkerende problemen met uw riolering? Geen paniek! Onze loodgieters kunnen uw gehele leidingsstelsel in kaart brengen en wij kunnen voor u kijken waar eventuele zwakke plekken zich bevinden. Door deze inspectie zorgt u ervoor dat de kans op onverwachtse problemen zeer klein wordt. Zoekt u een loodgieter voor het inspecteren van uw leidingen? Of wilt u problemen voorkomen? Bel onze Riool Service via 071-888 9800.

Reiniging

Niet alleen het verhelpen en voorkomen van problemen behoort tot de werkzaamheden van onze Riool Service . Ook kunnen zij de gehele reiniging van uw rioleringsstelsel verzorgen. Door het juiste materiaal en jarenlange ervaring zijn uw leidingen, riolering en afvoeren weer als nieuw.

Loodgieter nodig in Leiden? Bel 071-888 9800 en krijg direct een loodgieter aan de lijn!