24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071-888 9800

Verstopping

Toilet verstopt? Of zit de afvoer verstopt? Bel onze loodgietersservice via 071-888 9800. Wij staan dag en nacht voor u klaar om een verstopping spoedig te verhelpen. Onze loodgieter kan spoedig ter plaatse zijn en de riolering of afvoer ontstoppen zonder enige schade aan te brengen.

Loodgieter Leiden verstopping24/7 spoedservice bij verstopping

24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u een beroep doen op onze diensten. Wij zijn u graag van dienst met het verhelpen van problemen. Een verstopping kan zeer vervelend zijn. Men probeert vaak zelf de verstopping te verhelpen met bijvoorbeeld chemische ontstoppers. Deze zorgen echter voor meer schade en zullen de verstopping niet verhelpen. Loodgieter Leiden zorgt door middel van professioneel ontstoppingsapparatuur dat de verstopping snel ontstopt is.

Met spoed een loodgieter nodig voor het ontstoppen van een verstopping? Bel dan gelijk 071-888 9800. U hoeft alleen nog uw postcode in te voeren en u wordt doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio Leiden.

Loodgieter Leiden verstopping opsporen

Problemen met de riolering komen veel voor. Vroeger was het een enorme klus om een riolering of afvoer te ontstoppen. Tegenwoordig gaat dit stukken eenvoudiger. Onze loodgieters maken gebruik van camera’s en ander materiaal om de verstopping in kaart te brengen. Door de exacte locatie van de verstopping kan deze snel verholpen worden. WC verstopt? Loopt het water in uw wasbak niet meer weg? Neem dan contact met ons op. Wij komen snel naar u toe om de problemen te verhelpen.

Verstopping? Bel Leiden loodgieter service 071-888 9800 voor een loodgieter bij u in de buurt van Leiden.